Aubameyang var tæt på Newcastle United

Aubameyang var tæt på Newcastle United

1030
0
DEL

Ifølge hovedpersonen selv, så var han tæt på et skifte til Premier League-klubben Newcastle United dengang han spillede i Saint-Etienne. Han endte som bekendt i Dortmund.

Pierre-Emerick Aubameyang har i denne sæson scoret 20 mål i 20 kampe. Derfor må det ærgre de fleste Newcastle-fans, at Aubameyang var tæt på et skifte til Premier League-klubben, men i stedet valgte Jürgen Klopp og Dortmund.

Siden skiftet til Bundesligaen, så har landsholdsspilleren fra Gabon udviklet til sig en af de farligste angribere i Europa. I Dortmund har han udfyldt det enorme tomrum, som Robert Lewandowski efterlod da han forlod Dortmund og flyttede til Bayern München.

Aubameyang er 26 år gammel og er eftertragtet blandt de største klubber i verden. Han kunne dog sagtens have tørnet ud for Newcastle i Premier League, hvis det altså stod til hans tidligere klub, Saint-Etienne.

I et interview med franske L’Equipe har Aubameyang løftet sløret for, at han faktisk var snublende tæt på et skifte til Newcastle United.

– Saint-Etienne ville sende mig til Newcastle.

– Vi valgte Dortmund, der var finalister i Champions League, fordi min far havde studeret Klopp’s kampe, selvom lønnen var lavere.

Som det ser ud nu, var det nok meget fornuftigt, at Aubameyang afslog de mange penge i Premier League. Han har i Dortmund udviklet sig til en verdensklasse angriber, der sagtens kan tænkes at få chancen i de absolut største klubber i verden.

 

 

INGEN KOMMENTARER