Avis: FC Barcelona vil forgylde Messi med ny kontrakt og anførerbind

Avis: FC Barcelona vil forgylde Messi med ny kontrakt og anførerbind

2028
0
DEL

FC Barcelona er ifølge spansk avis klar til at forlænge Lionel Messis kontrakt frem til sommeren 2022. Derudover vil den femdobbelte Ballon d’Or-vinder overtage anførerbindet fra Andres Iniesta. 

Lionel Messis nuværende kontrakt udløber om to år, og med de fortsatte rygter om et skifte til Premier League har FC Barcelona al mulig grund til at få fremskyndet processen om at forlænge kontrakten med den argentinske boldkunstner.

Den spanske avis Mundo Deportivo erfarer, at Barcelona-ledelsen er klar med en kontrakt, der strækker sig frem til sommeren 2022.

Læs også: Everton vil have den iranske Messi

Avisen har imidlertid ingen oplysninger om, hvorvidt den nuværende årsindkomst på 130 millioner kroner vil blive forøget eller ej, men til gengæld melder den, at Barcelona vil give anførerbindet videre til Lionel Messi.

Læs også: Chelsea-profil: Kunne ikke klare presset som mestre

I øjeblikket bærer midtbaneprofilen Andres Iniesta som bekendt bindet, men med en fremskreden alder er det på tide at finde en afløser.

FC Barcelona skulle angiveligt også være i forhandlinger med andre stjernespillere, såsom Luis Suarez, Neymar, Rakitic og Sergio Busquets.

Læs også: Danske Sportsjournalister-formand om Werge-reaktion: Mangel på format

INGEN KOMMENTARER