Balotelli udelukker Liverpool-retur

Balotelli udelukker Liverpool-retur

1848
0
DEL

Den kontroversielle italiener har ingen intentioner om at vende tilbage til Anfield, når hans lejeophold med AC Milan udløber til sommer. Balotelli ønsker derimod at blive i den italienske storklub.

Der var mange løftede øjenbryn, da Balotelli i sommeren 2014 skiftede AC Milan ud med Liverpool, og opholdet blev da heller ikke nogen nævneværdig succes – mildt sagt.

Derfor vendte den stærke angriber sidste sommer tilbage til San Siro på et lejeophold, der udløber til sommer, i håb om at kickstarte karrieren.

Denne plan må siges at være mislykkedes, idet Balotelli har været hårdt ramt af skader under sit lejeophold hos Rossoneri. Den 25-årige skarpretter har dog på det seneste vist fine takter for de rød/sorte fra Milano.

– Hvad angår min fremtid vil jeg gerne blive i Milan, eftersom jeg ikke var glad i Liverpool, og jeg vil ikke vende tilbage. Derudover har Milan pengene. Jeg har gjort det godt i de seneste to kampe – der er seks kampe tilbage til at bevise mit værd i, fortalte Balotelli i et interview til Gazzetta dello Sport og slutter:

– Jeg føler mig endelig i god, fysisk form, og jeg er afslappet.

Hvis et permanent skifte til Milan skulle gå i vasken, har italieneren efter sigende en back up-plan i Monaco, der er meldt interesseret i angriberen. Ifølge InsportPlus har Balotelli allerede haft et møde med klubbens præsident, Dmitry Rybolovlev, omhandlende en mulig transfer til fyrstedømmet i syd.

INGEN KOMMENTARER