Bliver Bendtner en succes i Rosenborg?

Bliver Bendtner en succes i Rosenborg?

3024
0
DEL

Et trænerskifte i Nottingham Forest resulterede i manglende spilletid for den danske angriber, Nicklas Bendtner, der nu har valgt at skrive under med den norske mesterskabsklub, Rosenborg BK.

Der hersker ingen tvivl om, at signingen er et stærkt tegn fra Rosenborg, der garanteret også vil gå efter mesterskabet i den kommende sæson. I den norske liga, Eliteserien, tæller ethvert point, og det er muligt at få gode odds på 888sport fodbold odds på mange kampe i Eliteserien såvel som andre ligaer i fodboldverdenen. Det bliver særdeles interessant at følge, om den danske angriber kan bidrage med mål, assists og forbilledlige indsatser til Rosensborgs kamp om mesterskabet.

Bendtners prægtige CV med både op og nedture

Allerede som 17-årig imponerede den danske angriber så meget på den danske fodboldscene, at den engelske storklub Arsenal valgte at slå til og skrive kontrakt med den unge dansker. For at få udnyttet danskerens potentiale bedst muligt valgte Arsenal at leje angriberen til Birmingham, hvor Bendtner spillede en stor rolle i deres oprykning til den bedste engelske række, Premier League.

Efter lejeopholdet kom Bendtner tilbage, hvor han steg i graderne i den engelske storklub og spillede en rolle i Arsenals førsteholdstrup et par sæsoner. Efter dette tog Bendtner på et lejeophold i Sunderland, hvor danskeren gjorde sig så positivt bemærket, at den italienske storklub, Juventus, skrev under med danskeren. Efter mislykket lejeophold skiftede danskeren til VfL Wolsburg, hvorfra han blev videresendt til Nottingham Forest, og de to sidstnævnte ophold blev heller ikke så succesfyldte som ønsket.

Bendtner træder et skridt ned ad karrierestigen i den norske by Trondheim

Fra at have holdt til i engelske, tyske og italienske storbyer, skal den 29-årige dansker nu forsøge at slå sig ned i den lille by Trondheim, hvor der er rolige og idylliske omgivelser. Grundet det gode CV sættes der af Rosenborg og klubbens fans store forventninger til den danske angriber, og det bliver ganske interessant at følge, om han kan leve op til de store forventninger.

I Nottingham Forrest formåede Bendtner blot at score 2 mål, hvilket ikke indfriede klubbens forventninger, men i Rosenborg håber og tror man på, at den nyerhvervede angriber bliver en succes. Bendtner har været stjernespiller og spillet i storklubber, hvor han har været en stor stjerne, men stået i skyggen af de helt store stjerner, og her kommer Bendtner på en prøve, da han bliver den største stjerne i Rosenborg, hvor forventningerne er tårnhøje.

Medfører ny stabilitet også en ny start for angriberen?

Der er ingen tvivl om, at skiftet kunne være en indikation på, at Bendtner ønsker at kickstarte sin karriere for igen at kunne blive landsholdsaktuel og få gang i klubkarrieren. Det er hvad ham og mange andre håber på, at de ydmyge omgivelser i Trondheim kan hjælpe ham på vej til.

Derudover vil angriberen ligeledes blive pålagt en del ansvar, da han skal løfte arven fra den danske angriber, Christian Gytkjær, der netop er skiftet fra Rosenborg. Kan han udfylde dette hul og tage meget ansvar, findes et godt udgangspunkt for endnu mere dansk succes i Rosenborg.

INGEN KOMMENTARER