Celta Vigo-profil: Havde tilbud fra mange klubber

Celta Vigo-profil: Havde tilbud fra mange klubber

848
0
DEL

Nolito blev i hele januars transfervindue jagtet massivt af flere klubber. En af de klubber der jagtede Celta Vigo-profilen mest var FC Barcelona. Handlen blev dog aldrig til noget, og nu forklarer hovedpersonen selv hvorfor.

Det er ikke fordi, at FC Barcelona mangler stjernespillere til offensiven, men alligevel forsøgte Luis Enrique op til flere gange at tilknytte Nolito til klubben, men den handel udeblev til trods for, at angriberen tidligere har optrådt for de spanske mestre.

– I december fik jeg tilbud fra England, Kina, Rusland og Dubai, men jeg er tilfreds med at være i Celta og sigter efter at komme med til EM. Præsidenten fastslog hurtigt, at han ikke ville sælge mig, og det har jeg ingen problemer med, fortæller Nolito til Marca, og han fortsætter;

– Jeg havde en snak med ham i januar, hvor han fortalte mig, at Barcelona ville købe mig og betale halvdelen af prisen dér og den anden halvdel til sommer. Men han ville ikke af med mig, og i så fald måtte Barca bare have udløst frikøbsklausulen for at få mig, fortæller Nolito endvidere.

Nolito har været i forhandling med Celta Vigo om en forlængelse af den nuværende kontrakt, men de forhandlinger er sat på standby ifølge angriberen.

INGEN KOMMENTARER