Chelsea byder 300 millioner for Roma-spiller, men Roma vil have mere

Chelsea byder 300 millioner for Roma-spiller, men Roma vil have mere

1345
0
DEL

Chelsea har angiveligt søsat et bud på omkring 300 millioner kroner for at erhverve sig Roma-stjernen Radja Nainggolan, men Roma er ikke tilfredse med buddet.

Den kommende Chelsea-træner, Antonio Conte, har eftersigende udset sig Nainggolan som sin første erhvervelse i London-klubben. Han har underskrevet en tre-årig aftale, der smider Guus Hiddink på porten til sommer.

Chelsea halter en smule på den centrale midtbane. Ramires har forladt London til fordel for Kina, hvorfor sidste års Premier League-mestre må siges at være i bekneb. Løsningen kunne dog være Naiggolan. Lige nu er forhandlingerne dog tilsyneladende gået i hårknude, fordi Chelseas bud på 300 millioner ikke stemmer overens med Romas krav på mindst 360 millioner.

Roma-repræsentanter har eftersigende allerede været i London for at forhandle en eventuel transfer. De to klubber burde være på god fod med hinanden, hvis man tager Mohamed Salahs lejeaftale i betragtning.

Real Madrid-superstjernen Sergio Ramos er eftersigende også på italienerens radar. Han vil komme til at fungere som en John Terry-erstatning i London-klubben, hvis det skulle lykkes for Chelsea, at vriste Ramos fri fra den spanske hovedstadsklub.

 

INGEN KOMMENTARER