Fulham-talent drømmer om PSG

Fulham-talent drømmer om PSG

939
0
DEL

Fulham råder lige nu over kæmpetalentet, Moussa Dembélé, der blot er 19 år, men alligevel har scoret 12 mål i 36 kampe for London-klubben. Nu drømmer det unge franske talent om at komme til PSG, hvor han tidligere har optrådt i ungdomsafdelingen.

Selvom Fulham lige nu ikke klarer sig særlig godt i forhold til at vende tilbage til Premier League, så er der alligevel en spiller, der har gjort sig væsentlig bemærket. Moussa Dembélé har scoret 12 mål for Fulham i denne sæson, og nu drømmer stortalentet tilsyneladende om at vende tilbage til der, hvor det hele begyndte i PSG.

– Lige som enhver anden fra Paris drømmer jeg om at spille for PSG. Hvorfor skulle det ikke kunne sker en dag? Hvis de vil have mig, siger Dembele til L’Equipe og tilføjer om sin exit fra PSG for fire år siden:

– Jeg forlod dem i 2012, da Ibrahimovic og Lavezzi var kommet til. Jeg ville ikke have fået meget spilletid. PSG regnede ikke med mig.

Moussa Dembélé har kontraktudløb i Fulham til sommer. Både Monaco og Wolfsburg har vist stor interesse for franskmanden.

INGEN KOMMENTARER