Martin Hansen: Vil gerne videre til sommer

Martin Hansen: Vil gerne videre til sommer

1759
0
DEL

Den danske målmand Martin Hansen vælter lige nu i succes i Holland, hvor han sidste år blandt andet tog alle overskrifterne, da han i overtiden sikrede Den Haag det ene point dybt i overtiden mod PSV. Selvom danskeren nyder tilværelsen i det hollandske, søger han nye veje til sommer.

Selvom kontrakten lige er blevet forlænget frem til 2018, så drømmer Martin Hansen om at komme videre fra hollandsk fodbold allerede til sommer. Angiveligt skulle Tyskland være drømmedestinationen for den tidligere Viborg og FC Nordsjælland-målmand.

– De havde en option, og den havde de lyst til at gøre brug af. Jeg får en lille lønstigning, som vi forhandlede på plads allerede for et par år siden, og jeg ser det egentligt mest som et stort skulderklap til mig for at have leveret et par gode sæsoner, siger Hansen til bold.dk, og han fortsætter;

– Planen er stadigvæk, at jeg skal videre til sommer. Det har min agent og jeg også meddelt klubben, og de er indforstået med det. Men i stedet for, at de bare lod mig gå, har de nu mulighed for at få en transfersum for mig, og det er forståeligt nok, at de gerne vil det selvfølgelig.

– Jeg kunne godt tænke mig at komme til tysk fodbold. Det vil være et godt næste skridt for mig. Også i forhold til landsholdet, så jeg vist ikke kommer på så længe, jeg spiller i Den Haag, siger Hansen.

Martin Hansen har netop underskrevet en ny kontrakt, der som tidligere nævnt løber frem til 2018. Han har dog ingen planer om at blive i klubben så længe, fastslår han også overfor bold.dk.

INGEN KOMMENTARER