Harry Kane sikker på at Tottenham kan holde formen

Harry Kane sikker på at Tottenham kan holde formen

1141
0
DEL

Angriberen insisterer på at Tottenham ikke vil komme til at opleve et kollaps i løbet af sæsonen, som det tidligere har været tilfældet.

Den engelske landsholdsspiller mener at Spurs vil holde den form, der har vist sig indtil nu, og dermed ende blandt de bedste fire i Premier League når sæsonen er slut.

Harry Kane har genopdaget sin målnæse med seks mål i fire kampe. Nu vil han således drage med Roy Hodgson når det engelske landshold spiller træningskampe mod henholdsvist Spanien og Frankrig.

Mauricio Pochettinos mandskab har kun tabt en enkelt kamp i denne sæson af Premier League. En sæson der, blandt andet, har budt på en sejr over Manchester City samt uafgjort mod Liverpool og Arsenal.

I den forbindelse udtalte Harry Kane, der i øvrigt kom på tavlen i weekendens derby mod Arsenal, følgende:

– Det beviser at vi hører til blandt de store hold.

– Vi fortjente måske at vinde over Liverpool, vi slog i hvert fald Manchester City og måske fortjente vi ligeledes at vinde over Arsenal.

– Nu er der landsholdspause og bagefter venter endnu to London derbyer (imod West Ham og Chelsea).

– Vi har gjort det godt før i tiden, hvor vores form siden har dykket. Derfor handler det om at gøre så meget som muligt henover jule-pausen og i starten af 2016. Vi må se hvor det kan tage os hen.

– Vi er stadig med i Europa League og FA Cuppen er lige rundt om hjørnet. Vi ønsker at gøre det godt i alle tuneringerne.

– Vi har et godt hold, alle står sammen, alle bevæger sig i den rigtige retning. Det hele handler om at bevare den mentalitet gennem resten af sæsonen, udtalte Harry Kane til The Sun.

 

INGEN KOMMENTARER