Lulic: Salah, jeg er ked af det.

Lulic: Salah, jeg er ked af det.

1325
0
DEL

Lazios bosniske landsholdsspiller har nu været ude og undskylde overfor Roma-kanten Mohammed Salah for den skade, han udsatte ham for i løbet af derbyet i Rom.

Lazio blev søndags slået 2-0 på deres rivalers Stadio Olimpico. I løbet af kampen måtte den egyptiske landsholdsspiller bæres fra banen som følge af en situation, der altså indbefattede Senad Lulic.

Skadens omfang blev i går kendt. Salah vil være væk fra fodboldbanen i fire til seks uger.

Senad Lulic tyede i går til de sociale medier, hvor han undskyldte hans medvirken til hendelsen. Her understregede han at han ikke skadede Mohammed Salah med vilje.

– Fodbold er et spil, hvor man vinder og sommetider taber, skriver han på sin Facebook-profil og fortsætter.

– Sande atleter indstiller aldrig sigtekornet på nogen med den hensigt at skade dem. Jeg ønskede ikke at skade Salah.

– Jeg er meget ked af det, der skete, fordi jeg ingen intentioner havde om at skade en kollega.

– Jeg ønsker at Salah må komme hurtigt tilbage fra sin skade.

Her kan der altså siges at være tale om god gammeldags sportsånd. Senad Lulic er i hvert fald ikke bange for at erkende, at han gik over stregen. Det faktum at Mohammed Salah er skadet, kan der ikke pilles ved. Der kan heller ikke pilles ved Lulics rolle i forbindelse med Salahs skade, men det er jo spillets regler. Alligevel er det flot, og efterhånden vel også sjældent, at en spiller undskylder for sine handlinger. Undskyldningen blev i øvrigt formidlet på bosnisk, engelsk og ikke mindst arabisk.

INGEN KOMMENTARER