Holdkammerat: Rashfords fart var en del af vores kampforberedelse

Holdkammerat: Rashfords fart var en del af vores kampforberedelse

1758
0
DEL

Ifølge Jesse Lingard var unge Marcus Rashfords fart en del af Uniteds game plan, da de søndag besejrede City på udebane.

På kort tid har Marcus Rashford gjort England opmærksom på sin målnæse. Med blandt andet to mål i Europa League i sin officielle seniordebut mod FC Midtjylland, og senest sejrsmålet mod ærkerivalerne Manchester City.

Den unge angriber får rosende ord fra både fans, holdkammerater og trænerteam dagen derpå, men det var ikke tilfældigt, at det netop var Marcus Rashford, der scorede til 1-0, mener kantspilleren Jesse Lingard.

– Vi vidste, at fart var en af deres svagheder, og med Marcus’ (red. Marcus Rashford) hurtighed og dybdeløb kunne vi skabe problemer for dem, siger en tilfreds Jesse Lingard til manutd.com.

– Det fik han også udnyttet, understreger holdkammeraten, der hentyder til Marcus Rashfords scoring.

United er nu et enkelt point fra fjerdepladsen, der giver en plads i Champions League kvalifikationen. Det er i øjeblikket rivalerne fra Etihad Stadium, der har indtaget placeringen som nummer fire, men efter sejren i weekenden over netop City, begynder United-spillerne at snuse til top fire.

– Ja, det var en kæmpe sejr.

– Drengene lagde mange kræfter i kampen. Vi pressede dem godt og var gode på bolden, siger Jesse Lingard efter kampen på Etihad.

Læs også: United-manager trot på top fire placering

INGEN KOMMENTARER