United-manager tror på top fire placering

United-manager tror på top fire placering

1370
0
DEL

Louis van Gaal mener, at Manchester United har store chanced på en Champions League-placering efter søndagens sejr over Manchester City.

Det nye engelske stortalent, Marcus Rashford, scorede sit femte mål i Manchester United-trøjen på blot en måned, da han afgjorde rivalopgøret mod City.

Med 1-0 sejren ligger United på sjettepladsen, men Louis van Gaal mener, at klubben har gode chancer for en top fire placering.

– Afstanden havde været for stor, hvis vi havde tabt eller spillet uafgjort. Det havde været meget vanskeligt.

– Nu er det op til os selv, men vi bliver nødt til at vinde vores kampe. Vi har flere hjemmekampe end ude, og vi taber ikke så meget på Old Trafford – så vi har en stor chance, siger hollænderen til BBC om muligheden for top fire.

United vandt søndag for første gang siden december 2012 på Etihad Stadium. Sejren kom få dage efter, at klubben blev slået ud af Europa League af ærkerivalerne Liverpool.

– Jeg synes, at vi spillede en rigtig god første halvleg, og anden halvleg blev en test for overlevelse, fordi vi var meget trætte, siger Louis van Gaal, der ikke mener, at to dages restitution ikke er nok til at komme sig over en hård kamp mod Liverpool.

– Vi havde kun to dage til at restituere efter kampen mod Liverpool og det er næsten umuligt, siger United-manageren.

Samtidigt er hollænderen overbevist om, at Southampton comeback mod Liverpool, kan skyldes træthed efter Europa League hos modstanderen.

– Vi har set resultatet fra Southampton i dag. Liverpool var foran med 2-0 og kampen endte 3-2 til Southampton.

– Jeg har ikke set kampen, men jeg kan konkludere, at det var på grund af træthed, og det er efter, hvad vi gjorde ved dem, siger Louis van Gaal til det engelske medie BBC.

Læs også: United har fået grønt lys af Atletico: Stor handel under opsejling

 

INGEN KOMMENTARER