Holst revser linjedommeren efter rødt kort: Han skulle have taget pulsen på...

Holst revser linjedommeren efter rødt kort: Han skulle have taget pulsen på kampen

2087
0
DEL

Frederik Holst var langt fra tilfreds med det gule kort, som udløste rødt i dagens kamp mod SønderjyskE. 

Brøndby IF var på besøg i Haderslev, hvor formstærke SønderjyskE ventede. De blå-gule tabte med 3-1, og i kampens afsluttende fase så Frederik Holst rødt efter at have modtaget to gule kort.

Den alsidige Brøndby-slider erkender, at han måske snitter Luijckx med sin albue, men han mener, at rødt kort var en smule i overkanten.

– Jeg havde en infight med Kees Kees Luijckx. Han ville gerne frem til bolden, og det ville jeg også. Jeg synes egentlig, at der blev revet fat rundt om halsregionen på mig af to omgange, og det blev jeg træt af, siger Holst ifølge bold.dk.

– Jeg synes selv, at jeg gik ind med kroppen og bagdelen, men på billederne kan jeg se, at jeg måske snittede ham lidt med albuen. Det mener linjedommeren så var en albue i maven, fortsætter han.

Læs også: Avis: Manchester City-direktør vil bruge hele transferbudgettet på tre stjerner

– Jeg kan godt se på billederne, at den rammer, men det var ikke derfor, han kastede sig ned. Det var, fordi jeg tog bagdelen tilbage. Jeg synes, at direkte rødt lige var i overkanten. Han skulle måske lige have mærket pulsen i kampen, siger Holst.

Selvom udvisningen frustrerer den unge Brøndby-spiller, så erkender han, at kampen var god.

– Det var en fed kamp. Vi kan godt lide at spille sådan nogle. Vi vidste, at den ville blive hårdt spillet, så det var vi indstillet på.

Læs også: Terrys managerdrømme har ændret sig

– Jeg ved ikke, om det kom som et chok for dommeren, at der var gnister i kampen, siger Holst, der til slut giver udtryk for, at det røde kort frustrerer ham.

– Det er røvirriterende. Det bliver nok ikke meget søvn, jeg får i nat.

Frederik Holst fik i dag sin femte startplads for Brøndby i Alka Superligaen indtil videre i denne sæson.

Læs også: Thomas Frank: Vi matchede ikke SønderjyskE i duelspillet

INGEN KOMMENTARER