Icardi: Ronaldo er den bedste nogensinde

Icardi: Ronaldo er den bedste nogensinde

937
0
DEL

Hvis man spørger Inter-angriberen Mauro Icardi, så er der ingen tvivl om, hvem hans idol er. Det er nemlig Ronaldo, den brasilianske af slagsen vel at mærke. I et interview forud for aftenens kamp mellem Inter og Sampdoria kaldte Icardi endda sit idol for den bedste nummer ni i historien.

Interviewet drejede sig dog først og fremmest om aftenens kamp, som Icardi har store forventninger til.

– Vi er i god form og har i denne uge arbejdet godt på træningsbanen, så vi er bestemt klar til at gøre vores bedste, udtalte Icardi til Inters kanal.

Sampdoria, som Inter spiller imod, er samtidigt Icardis tidligere klub, hvilket han ingenlunde har glemt. Han har sågar stadig følelser for sit gamle hold, der dog ikke skal forvente sig særbehandling.

– Sampdoria er mit tidligere hold. Takket være dem, var jeg i stand til at nå hertil. Jeg vil altid være taknemmelig.

– Jeg er dog angriber, så hvis jeg får chancen for at score imod mit gamle hold, så er jeg nødt til at udnytte den.

Aftenens kamp er desuden speciel, fordi Ronaldo og også Jose Mourinho vil være til stede på San Siro, der også gæstes af Inters tidligere præsident Massimo Moratti. Specielt Ronaldo har Icardi som sagt et særligt forhold til.

– Jeg beundrede Ronaldo, fordi han var den bedste nummer ni i historien. Han gjorde utrolige ting med bolden, som ingen til dags dato har været i stand til at efterligne.

 

 

INGEN KOMMENTARER