Klopp: Mourinho er en flink fyr

Klopp: Mourinho er en flink fyr

1216
0
DEL

Man kunne godt tro at to så karismatiske trænere som Mourinho og Jurgen Klopp, hurtigt ville blive uvenner, men det er ikke tilfældet. Jurgen Klopp synes sågar at Mourinho er flink.

Det er dog ikke alle mennesker, som Mourinho er fan af, ifølge Klopp.

– Hvis du ikke er en journalist eller en dommer, så er han en flink fyr. Og jeg er heldigvis ingen af delene, udtaler Klopp i et interview med BBC.

– Han er emotionel, og jeg er emotionel, men vi er proffesionelle. Når fløjtet på banen har lydt, starter det normale liv jo igen. Der kan man tale ‘normalt’, om ting der er sket i kampen, hvilket er det vi har gjort, og alt er fint. Der er ingen problemer mellem os.

Han pointerer ligeledes, at man absolut ikke skal undervurdere Chelsea, da holdet er spækket med spillere, som kan gøre en forskel.

– Man skal jo ikke kun fremhæve Hazard. Man kan fremhæve Costa, Willian, Oscar. Hvem som helst. Ramires, Matic, det er jo gode fodboldspillere. Og så har de deres standardsituationer med Cahill og Terry, alle de her store spillere. Det er svært at spille mod Chelsea.

Imorgen drager Liverpool til Stamford Bridge, hvor de spiller den tidlige kamp mod Chelsea, hvor Klopp og Mourinho forhåbentlig kan forholde sig gode venner. Mourinho er jo trods alt tilskuer til den kamp.

 

INGEN KOMMENTARER