Liverpool må formentlig undvære angriberduo til Premier Leauge-brag

Liverpool må formentlig undvære angriberduo til Premier Leauge-brag

1202
0
DEL

Christian Benteke er endegyldigt ude at spil til at medvirke i Liverpools lørdagskamp mod titelkandidaterne fra Tottenham Hotspur. The Reds må formentlig også se bort fra målhelten Roberto Firmino. 

Liverpool møder formstærke Tottenham Hotspur lørdag aften på Anfield i en kamp, der kan være med til at definere udeholdets sæson.

Mesterskabsdrømmene lever fortsat for Mauricio Pochettinos tropper, og noget tyder på, at de kan møde et svagere Liverpool-hold end ellers.

Således afslører Liverpool-manager Jürgen Klopp, at Christian Benteke er helt ude af spil, mens Roberto Firmino er tvivlsom. Merseyside-klubben kan dog trøste sig med at få det belgiske supertalent Divock Origi tilbage efter muskelproblemer.

– Vi havde et par mindre eller større problemer med de belgiske landsholdsspillere. Divock Origi kunne ikke spille for Belgiens landshold grundet mindre muskelproblemer, siger Jürgen Klopp på et pressemøde forud for kampen mod Tottenham Hotspur.

– Han har været tilbage i fuld træning siden i går, så han er til rådighed, forklarer Liverpool-manageren.

– Det forholder sig helt anderledes med Christian Benteke. I øjeblikket er han ikke klar, og vi må vente på yderligere meldinger for præcis at vide, hvor længe han vil være ude. Men han vil være helt ude af denne kamp (mod Tottenham lørdag, red.), fastslår Klopp.

– Roberto Firmino vil være tæt på. Vi må træffe en beslutning i morgen. Der er stadig 24 timer til, men vi kan ikke presse ham i denne situation. Vi må vente og se, hvordan han har det.

Alt i alt er de fleste dog kommet fit for fight tilbage fra landsholdspausen, og det glæder Liverpool-manageren.

– De fleste spillere, der kom tilbage (fra landsholdspausen, red.), har det godt, så det er fint.

INGEN KOMMENTARER