Stoke-dansker: Folk tror på europæisk deltagelse

Stoke-dansker: Folk tror på europæisk deltagelse

1147
0
DEL

Jakob Haugaard fortæller, at der i Stoke er en spirerende optimisme omkring europæisk fodbold i næste sæson. 

Premier Leagues midterfelt er vidtfavnende, og med syv spillerunder igen skal alle sejl nu sættes ind på europæisk fodbold.

Stoke ligger placeret i den gode ende af den engelske tabel, og med blot fire point op til nærmeste europæiske plads lever drømmen om fodbold på den internationale scene.

Den danske keeper Jakob Haugaard, som forventes at få sin Premier League-ilddåb i weekenden mod Swansea, fortæller i hvert fald, at der er en intern tro på holdet om, at det er muligt, at Stoke kan se frem til europæisk deltagelse i næste sæson.

– Snakken i krogene går på, at det er inden for rækkevidde. Der er nogle resultater, der skal flaske sig. Men hvis vi får de point, vi skal have, burde det være nok til, at der er et hold eller to foran os, der kløjs lidt i det, siger Haugaard til bold.dk.

– Men først og fremmest er fokus på, at vi skal gøre vores arbejde, før det kan blive aktuelt. Det virker på folk som om, at det noget, man realistisk kan går efter. Det er inden for rækkevidde, fastslår den tidligere FC Midtjylland-keeper.

23-årige Jakob Haugaard har fået to kampe i Stoke-trøjen i FA Cuppen, men kan efter sigende se frem til debut i Premier League, når den britiske traditionsklub tager imod Swansea.

INGEN KOMMENTARER