Louis van Gaal: Derfor har jeg ikke købt stort ind

Louis van Gaal: Derfor har jeg ikke købt stort ind

1126
0
DEL

Louis van Gaal afslører, hvorfor han ikke har købt større ind forud for denne sæson. 

Krisen trykker på i Manchester United, selvom Louis van Gaal fik lidt pusterum efter storsejren over FC Midtjylland på Old Trafford torsdag aften.

Kritikken har ofte gået på, at spillet går for langsomt, mangler underholdningsværdi, og at kampene er for målfattige. Lige nu er Manchester Uniteds største problem dog deres hastigt voksende lazaret, hvor intet mindre end 14 spillere er indskrevet.

Truppen mangler bredde og kvalitet, lyder det, men nu forklarer Louis van Gaal, at der er en helt særlig årsag til, at han ikke har købt ind til en større og bredere trup.

– Jeg har en filosofi om, at jeg for eksempel ikke ønsker en stor og bred trup, for så kan man ikke give de unge chancen. Lige nu ser ser i en masse unge spillere, som kan vise deres kvaliteter. Man kan også vinde, men det er en stor risiko, forklarer Louis van Gaal ifølge Manchester Evening News.

Læs også: Nykåret FIFA-præsident lover bedre tider: Alle vil blive stolte over FIFA

– Manchester United ønsker at give de unge en chance, og det er også klubbens kultur, og det gør vi så. Vi har dog haft rigtig meget sort uheld i år.

Manchester United-manageren føler sig ramt af uheld, når han kigger på den lange skadesliste, og så mener han ikke, at pressen fortæller sandheden, når de forsøger at tegne et billede af, hvor dårligt det går for De Røde Djævle. 

Læs også: Brøndby-svensker: Vi har arbejdet på det offensive

– Det er ikke normalt, at man har 14 spillere skadet. Alligevel er vi stadig med i tre turneringer. Vi har en masse at kæmpe for, og vi er i kvartfinalerne i FA Cuppen, vi er nu også videre til næste runde i Europa League, og vi er nummer fem i Premier League. Det er ikke så dårligt, som nogle medier skriver og fortæller fansene. Jeg håber, at fansene selv forstår det.

Læs også: FIFA-skandalen: Det fulde overblik

– Når jeg går på gaden i mit kvarter eller noget i den stil, så er de alle meget positive, og det giver mig altid en god ånd, fordi fansene oftest fortæller sandheden. Ikke altid på stadion, fordi en masse mennesker gør noget, og så følger andre bare med. På gaden er det dog en-til-en.

Manchester United møder titelkandidaterne fra Arsenal søndag eftermiddag på Old Trafford.

Læs også: Var ikke bekendt med skaden: Rooney var centimeter fra at ødelægge karrieren

INGEN KOMMENTARER