Månedens manager i PL er fundet: Vinderen fremhæver kollektivet

Månedens manager i PL er fundet: Vinderen fremhæver kollektivet

1008
0
DEL

FA har kåret månedens manager i Premier League for september, og hæderen går til Tottenham-manageren Mauricio Pochettino, der helst vil tale kollektivet op frem for at snakke sin personlige hæder.

Med tre sejre af tre mulige i september kåres argentinske Mauricio Pochettino nu til den bedste manager i den forgangne måned, og den populære Tottenham-manager benytter lejligheden til at hylde alle omkring holdet og klubben.

– Det er en kollektiv hæder, for først og fremmest er det vigtigt at anerkende spillerne, trænerstaben og tilhængerne. Det her er ikke kun godt for mig, men det er godt for hele klubben, siger Pochettino til Sky Sports og fortsætter:

– Det var en fantastisk måned for os, som startede mod Sunderland, hvilket var en stor sejr. Og derefter vores sejre mod Crystal Palace og Manchester City. Sejren over Sunderland var meget vigtig, fordi vi spillede meget uafgjort i perioden, og vi behøvede en sejr for at komme i gang.

– Ligeså med sejren over Palace, som var et hold, der spillede rigtig godt fra starten af sæsonen. Det er klart, at overskrifterne bliver sejren over Manchester City. Det var stort for os alle, da vi slog dem, men hver eneste sejr var meget vigtig, fastslår Tottenham-manageren til slut.

Tottenham ligger nummer otte i tabellen, og næste chance for at få en sejr er i lørdagens tidlige opgør, hvor Liverpool gæster White Hart Lane.

INGEN KOMMENTARER