Medie: Liverpool holder øje med 21-årig argentiner

Medie: Liverpool holder øje med 21-årig argentiner

1019
0
DEL

Liverpool har eftersigende forhørt sig om det 21-årige talent Leandro Paredes, der stammer fra Argentina og spiller i Serie A.

Gianluca Di Marzio, der bringer historien, meddeler at Liverpool har holdt øje med den unge argentiner i de seneste uger. Paredes spiller i øjeblikket for Empoli i Serie A, men han er ejet af storklubben AS Roma. Liverpool skulle eftersigende være så interesserede, at de har rettet henvendelse til AS Roma for at høre, hvorvidt Paredes vil være tilgængelig i sommerens transfervindue.

Det argentinske talent spiller på den centrale midtbane, hvor han har vist sig at være hamrende effektiv. Statistikkerne taler deres tydelige sprog: 2,8 tacklinger, 1,2 nøgle-afleveringer og 1,9 skud pr. kamp. Disse tal viser, at han er en af de mest effektive centrale midtbanespillere i hele Serie A.

Paredes, der tidligere har begået sig på de argentinske ungdomslandshold, er på kontrakt i AS Roma indtil sommeren 2019, men nu vil Liverpool eftersigende forkorte den aftale. De skulle som sagt have rettet henvendelse til den italienske hovedstadsklub, men Roma har tilsyneladende ikke afgivet et svar endnu. En handel er derfor ingenlunde umulig, hvis Liverpool vælger at satse på den unge argentiner.

Liverpool skulle eftersigende også holde et vågent øje med Piotr Zielinski, der ligeledes spiller i Empoli. Den polske midtbanespiller er imidlertid udlejet fra Udinese.

 

 

INGEN KOMMENTARER