Nasri: Guardiola vil være heldig at arbejde med mig

Nasri: Guardiola vil være heldig at arbejde med mig

1070
0
DEL

Franske Samir Nasri er i fodboldforstand så sulten, at Pep Guardiola vil være heldig, hvis han kommer til at arbejde med ham.

I lørdags afgjorde han den sene Premier League kamp mod West Bromwich i Citys 2-1-sejr, og nu fortæller Samir Nasri, at han sjældent har været så sulten, som han er for tiden.

City, der står over for et managerskifte til sommer, forventer en mindre udrensning på spillerfronten, men her mener Nasri, at han stadig har en masse at tilbyde. Han har dog ikke fået en garanti fra Guardiolas side.

– Man ved aldrig. Måske kommer han (Guardiola,red.) med sine ideer og ting. Jeg spillede mod ham med Arsenal engang, hvor han roste mig meget efter kampen, men det er måske fem år siden, siger Samir Nasri til Goal.com.

Læs også: Robert Huth med et sjovt tweet forud for CL-sæson

Nu lægger Nasri vægt på at være helt klar, når den nye sæson sparkes i gang efter sommeren.

– Man vil gerne komme tilbage med et brag og være fysisk klar for førsteholdet. Hvis jeg bliver og arbejder med Guardiola – hvis han vil have mig – så vil han være en heldig mand, for jeg vil være virkelig sulten, fortæller Nasri.

Samir Nasri står noteret for 123 kampe i City-trøjen.

Læs også: Medie: West Ham klar over PSG-interesse for Payet

INGEN KOMMENTARER