Neville skulle blåstemple sin efterfølger i Valencia

Neville skulle blåstemple sin efterfølger i Valencia

1004
0
DEL

Neville blev for to dage siden fyret som træner i Valencia. Nu viser det sig, at han har været med til at ansætte sin efterfølger.

Gary Neville var med til at ansætte Pako Ayestaran som sin efterfølger i Valencia. Det fortæller den spanske træner selv i et interview til BBC:

– Da jeg blev tilbudt jobbet, opstillede jeg to krav. Det ene var, at Gary skulle sige god for min ansættelse. Hvis ikke Gary ikke havde blåstemplet det, ville jeg ikke sidde her i dag. Jeg vil ikke slække på min værdighed, fortæller Ayestaran.

Læs også: Officielt: Neville får sparket i Valencia

Gary Neville var også med til at hente Pako Ayestaran til Valencia i første omgang, hvor han tidligere på året blev tilknyttet trænerstaben. Han fortæller også om sin anden betingelse for ansættelsen:

– Den anden betingelse var, at jeg ville få lov at hive min egen stab ind. Jeg sidder her med en fantastisk følelse i kroppen, siger Ayestaran ifølge BBC.

Ayestaran er hyret for resten af sæsonen.

INGEN KOMMENTARER