Officielt: Jonas Dal ny træner i EfB

Officielt: Jonas Dal ny træner i EfB

1339
0
DEL

Så blev det bekræftet. Jonas Dal skal fra efter sommerferien lede de stribede fra fiskerbyen Esbjerg. Kontrakten er gældende frem til 31. december 2017.

Det har været en offentlig hemmelighed gennem hele ugen, at Jonas Dahl skulle skifte tilværelsen i Hobro ud med Esbjerg, og nu er det så bekræftet.

Således bekræfter klubbens administrerende direktør Søren Poulsen, at Esbjerg har hentet Jonas Dal i Hobro. Den succesfulde cheftræner overtager dog først trænersædet i klubben efter sommerferien.

39-årige Jonas Dal har fået tildelt en kontrakt, der strækker sig frem til udgangen af kalenderåret 2017, og det er glædelige nyheder i Esbjerg-ledelsen.

– Jeg er overbevist, at vi i EfB vil få glæde af Jonas Dals måde at gribe trænergerningen an på og hans evne til at få det optimale ud af en spillertrup. Begge parter ønskede, at samarbejdet kunne blive en realitet fra nytår, men det har desværre ikke kunnet lade sig gøre. Indtil Jonas tiltræder, har vi fuld tillid til, at vores nuværende trænerteam kan løse opgaven, siger Søren Poulsen.

Jonas Dal ser selv store muligheder i fiskerbyens lokale fodboldklub, og han har en stor tiltro til, at klubben kan bevæge sig i den rigtige retning sportsligt.

– Lidt kækt sagt betragter jeg EfB som en sovende kæmpe, en af de store klubber med hjemsted i Danmarks femtestørste by og med stolte traditioner. Der er et enormt potentiale i klubben, byen og oplandet, og jeg håber virkelig, at jeg kan være med til at samle Sydvestjylland yderligere om dens fodboldklub og udbygge stoltheden over at være en del af EfB, siger Jonas Dal og uddyber:

– Som cheftræner vil jeg arbejde med at få mest muligt ud af hver enkelt spiller, så alle føler, at deres evner bliver fuldt udnyttet, og de som medarbejdere i et forpligtende fællesskab får lyst til at byde ind med mere. Jeg er personligt ydmyg af at skulle efterfølge den række af personligheder, der tidligere har trænet EfB.

Esbjergs Michael Mex Pedersen og Lars Lungi Sørensen kommer sammen til at have ansvaret for EfB sæsonen ud, og herefter tager Hobro-træneren Jonas Dal så over.

Esbjerg ligger i skrivende stund placeret på en 10. plads i Superligaen med seks point ned til den forbistrede nedrykningsstreg.

INGEN KOMMENTARER