Patrick Da Silva ser ud til at blive i Brøndby, hvor han...

Patrick Da Silva ser ud til at blive i Brøndby, hvor han er fanget

1636
0
DEL

Meget kunne tyde på, at Patrick Da Silva kommer til at tage den hårde konkurrence op, hvis han drømmer om at få mere førsteholdsfodbold i benene, i hvert fald i denne sæson. Den lynhurtige back har allerede spillet for to hold i denne sæson, hvilket så godt som udelukker et skifte til udlandet.

I efteråret var Patrick Da Silva udlejet til Randers FC, men det er slut nu. Han forlod efter al sandsynlighed Brøndby fordi udsigten til spilletid, med konkurenter såsom Riza Durmisi og Jesper Juelsgård, var for spinkel. Lejeopholdet gik dog ikke helt som det skulle, hvorfor Da Silva nu er tilbage i Brøndby, hvor han tilmed er så godt som fanget.

Selvom et skifte væk fra Brøndby kunne virke som den bedste løsning, hvis altså Da Silva er interesseret i at spille for et førstehold, så kan dette stort set ikke lade sig gøre. En ikke så benyttet regel har således sat Da Silva fast i Brøndby.

Han har således allerede spillet for to klubber i denne sæson, hvilket udelukker et skift til alle ligaer, der ikke følger kalenderåret. Den svenske liga, Allsvenskan, er en af få muligheder, Patrick Da Silva trods alt har, hvis et skifte skulle komme på tale.

– Problemet er, at han kun kan spille for Brøndby og Randers i Danmark. Så han er sådan set låst, udtaler agent Antoni Alexandrakis til bold.dk.

– Så vi venter og ser, hvad der sker i Brøndby. Der er en meget stor sandsynlighed for, at han bliver i klubben i foråret. Han er klar til at tage konkurrencen op i Brøndby.

INGEN KOMMENTARER