Pione Sisto: Jeg håber på at få chancen under Hareide

Pione Sisto: Jeg håber på at få chancen under Hareide

977
0
DEL

Han har endnu ikke været i kontakt med Åge Hareide, men Pione Sisto håber, at han bliver udtaget til landsholdskampene mod Island og Skotland.

Onsdag udtager den nye danske landstræner, Åge Hareide, sin første trup. FC Midtjyllands store profil, Pione Sisto, håber, at han har gjort nok til at blive udtaget.

Med to scoringer i Europa League mod Manchester United er Sisto et efternavn, der er på mange danskeres læber. Men spilleren selv  er stadig ikke sikker på en udtagelse.

– Jeg ved ikke, om jeg regner med det. Der er mange kandidater, men jeg håber selvfølgelig. Det er svært at sige, om jeg er varm eller ej, siger Sisto.

Trods gode præstationer mod Manchester United, hvor han blandt andet scorede på Old Trafford, så er kantspilleren usikker på, hvilke type spillere den nye landstræner søger.

– Det er selvfølgelig rigtig fint, men jeg ved ikke rigtig, hvad det er for nogle typer, som han han gerne vil have ind omkring det nye landshold.

– Jeg har spillet nogle fine kampe, og jeg håber selvfølgelig, det er nok til at blive en del af den trup, han udtager, siger Pione Sisto.

Der har endnu ikke været kontakt med landstræneren og kantspilleren, der i øjeblikket betragtes som en af de største profiler i Superligaen.

– Jeg har faktisk overhovedet snakket med nogen fra DBU, så jeg har ingen indikationer på noget som helst. Så det bliver spændende onsdag, siger Sisto.

Bliver kantspilleren udtaget til landskampene mod Island og Skotland, så kan han bygge videre på de to landskampe, som han indtil videre har opnået.

Mandag var Sisto i aktion for FC Midtjylland, da holdet endnu en gang satte point til i topstriden. FCM tabte 2-1 på Farum Park mod FC Nordsjælland. Det er kun blevet til et point i de første tre opgør i dette forår for FC Midtjylland, og det er Pione Sisto ikke tilfreds med.

– Jeg ved ikke, hvad der sker, men det har selvfølgelig ikke været godt nok de sidste par kampe. Vi må kigge indad og arbejde stenhårdt, for vi er inde i en lille downperiode, siger kantspilleren.

INGEN KOMMENTARER