Polsk stortalent: Jeg har snakket med Klopp

Polsk stortalent: Jeg har snakket med Klopp

1293
0
DEL

Det polske stortalent Piotr Zielinski spøger på Anfield. Ifølge den italienske korrespondent Gianluigi Carrozzini, så skulle det polske stortalent bryste sig af Jürgen Klopps interesse.

Den Udinese-ejede midtbanespiller bliver sat i forbindelse med en transfer til Liverpool. Mediet Football Insider kunne i februar afsløre, at Zielinski blev intensivt overvåget af talentspejdere fra Liverpool. Nu er interessen angiveligt blevet mere håndgribelig.

Der er sågar forlydender om, at Liverpool vil sætte jagten ind allerede til sommer. Der tales om en transfersum, som overstiger 100 millioner kroner. Grunden til den høje pris er, at Zielinski i mange kredse er anerkendt som et af Europas mest lovende midtbane-talenter.

– Der er meget rigtigt i rygterne omkring Liverpool. Jürgen Klopp er interesseret i mig og vi har snakket med hinanden, siger Zielinski ifølge Goal.

– Jeg tænker dog ikke så meget over det lige nu, jeg har stadigvæk en håndfuld kampe at spille for Empoli. Derefter kommer så EM i Frankrig.

Zielinski, der lige nu spiller sin anden låne-sæson i Empoli, har været ganske enestående på den centrale midtbane i Serie A i denne sæson.

Den polske landsholdsspiller har spillet 30 kampe for Empoli, der lige nu er placeret som nummer 12 i Serie A. Fra sin plads på den centrale midtbane har polakken scoret fire mål og fem assists.

 

 

INGEN KOMMENTARER