Randers-træner tror på godt resultat mod mestrene

Randers-træner tror på godt resultat mod mestrene

716
0
DEL

Efter landsholdspausen venter der et vaskeægte topopgør mellem 1. og 3. pladsen i ALKA Superligaen. FC Midtjylland tager imod Randers FC og de lyseblå fra Kronjylland har stor tro på et godt resultat.

Cheftræneren hos Randers FC, Colin Todd, udtaler til klubbens hjemmeside at man er helt klar til opgøret, men ved at det kommer til at kræve en særlig indstilling:

– FCM er selvfølgelig ikke tophold for ingenting. De er gode over hele linjen, både ude og hjemme, så det kræver karakter og indstilling af spillerne for at få et positivt resultat med hjem fra FCM. Men jeg er fuld af tro på et godt resultat.

– Vores udebaneform har været tilfredsstillende i år, hvis vi ser bort fra 0-3 nederlaget i Parken mod FC København. Derudover har det været positivt i hver eneste kamp på udebane, og den selvtillid skal vi tage med os til kampen i Herning.

– Vi skal være som en britisk bulldog, der er en rolig hund, men som ikke ejer frygt, hvis situationen kræver det. Sådan skal vi spille fredag; med ro og omtanke for at minimere eventuelle fejl og samtidig være aggressive uden at vise frygt, slutter Colin Todd.

Randers FC har tabt de seneste fem opgør mod Ulvene fra Herning, men dette kan altså ændre sig i aften klokken 18.

 

INGEN KOMMENTARER