Eftertragtet midtbanespiller revser sin klub: Har overvejet et skifte

Eftertragtet midtbanespiller revser sin klub: Har overvejet et skifte

901
0
DEL

Monacos ombejlede midtbanespiller Joao Moutinho er utilfreds med den retning, klubben bevæger sig i, og portugiseren erkender, at han har overvejet et skifte.

Da nu 29-årige Joao Moutinho i 2013 skiftede fra Porto til Monaco, bevægede klubben sig i en retning, hvor man investerede sig til succes på transfermarkedet.

Siden da har den franske klubs transferstrategi ændret sig noget, og man er nu i gang med at udvande spillertruppens kvalitet ved at skille sig af med løntunge spillere.

Det strategiskifte er midtbaneprofilen Joao Moutinho ikke just fan af, og han åbner nu op i et interview omkring de tanker, han har gjort sig.

– Projektet har ændret sig. Det er ikke længere dét, jeg kom for, men sådan er det. I alle klubber, jeg har været i, har der altid været afgange, men det forhindrede mig ikke i at blive der i tre-fire år. Jeg føler mig ikke snydt, men jeg føler mig trist, forklarer Moutinho ifølge L’Equipe.

– Jeg vil spille for et hold, som spiller for at vinde alle turneringer. Og i dette projekt er det meget svært. Der er åbenlyst allerede frustrationer. I ligaen er PSG favoritter, Ligeså med cupperne. Vi har et godt hold med en masse kvalitet, men vi har også mange unge spillere. På trods af det har vi et konkurrencestærkt hold. Målet er at ende som minimum treer og vinde en cup. Og hvorfor ikke også Europa League, fortsætter portugiseren.

– Mit mål er at vinde Champions League mindst en gang. Det er dét, jeg arbejder for. Det er meget svært at gøre her. Jeg har stillet mig selv spørgsmålet (om et skifte, red.), og der var tale om det, men intet konkret. Vi må se, hvad der sker efter sæsonen. Der er ingen grund til at tale om det i dag. Nu er jeg i Monaco, og jeg er fokuseret på min klub. Det er bedst at holde på sine bedste spillere, men her gør man det modsatte, slutter Moutinho.

Joao Moutinho kostede Monaco 186 millioner kroner at købe fri i Porto tilbage i 2013. I dag bliver den boldsikre midtbanespiller jævnligt sat i forbindelse med Arsenal.

INGEN KOMMENTARER