Rygte: Sevilla-skarpretter i Barcas søgelys

Rygte: Sevilla-skarpretter i Barcas søgelys

1071
0
DEL

Kevin Gameiro, der til dagligt tørner ud for Sevilla, er angiveligt på de catalanske giganters ønskeliste. De spanske mestre skulle være klar til at lægge en sum penge samt sende et af klubbens helt store talenter til Andalusien. 

Der hersker absolut ingen tvivl om, hvem der bestrider de tre forreste pladser på Luis Enriques Barcelona-mandskab. Der er naturligvis tale om Neymar, Luis Suarez og Lionel Messi, som til sammen udgør en af Europas farligste angrebtrioer.

Det kan derfor virke en smule mystisk, at klubben er meldt interesseret i Kevin Gameiro. Dette erfarer Mundo Deportivo.

Den franske angriber har ganske vist haft en fin sæson for Sevilla, hvor det er blevet til 15 ligamål, men FC Barcelona er trods alt en helt anden boldgade. Den tidligere PSG-angriber er naturligvis også blevet tilset en reserverolle på Camp Nou.

Catalanerne er villige til at byde i omegnen af 150 millioner kroner for Gameiro, og som en del af handelen vil et af klubbens helt store talenter, Alen Halilovic, blive sendt til Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Den unge kroat er dog i høj kurs hos mange topklubber på tværs af Europa, hvilket kan spolere et eventuelt skifte til Sevilla. Den tidligere Sevilla-spiller, Ivan Rakitic, der nu tørner ud for FC Barcelona har dog rådet sin landsmand til at tage til den sydspanske klub, hvor der er langt bedre muligheder for, at han kan sætte sit præg end i Barcelona.

INGEN KOMMENTARER