Atletico-klubpræsident indrømmer: Det ville være fantastisk at få Diego Costa tilbage

Atletico-klubpræsident indrømmer: Det ville være fantastisk at få Diego Costa tilbage

1089
0
DEL

Atletico Madrids klubpræsident Enrique Cerezo indrømmer, at han ville elske at se Diego Costa trække i en Atletico-trøje til sommer. 

Den iltre angriber blev i sommeren 2014 skippet afsted mod Chelsea for en overgangssum på ca. 300 millioner kroner efter en årrække med stor succes på Vicente Calderon.

I sin debutsæson for The Blues spillede Costa således en stor rolle i London-klubbens mesterskab, mens det har knebet med kvaliteten og målene i denne sæson.

Den 27-årige skarpretter er grundet den dårlige form i det engelske derfor blevet sat i forbindelse med et skifte tilbage til Atletico Madrid, der står klar med åbne arme til at tage imod den kontroversielle frontløber.

– Jeg tror, at det bliver svært (at hente Diego Costa, red.), men vi ville elske, hvis han vendte tilbage, fortæller Cerezo til The Daily Mail og fortsætter:

– Det er Atleti-måden. Vi har et fantastisk forhold til alle tidligere trænere og spillere, siger klubpræsidenten og antyder altså, at det gode forhold mellem klubben og Costa kan føre til en genforening til sommer.

INGEN KOMMENTARER