Skive-træner tror på sejr over Brøndby: Største kamp i klubbens historie

Skive-træner tror på sejr over Brøndby: Største kamp i klubbens historie

1227
0
DEL

 

Skives cheftræner Joakim Mattsson tror på, at hans mandskab stik mod oddsene kan besejre Brøndby IF i en kamp, som han betegner som værende den største i førstedivisionsklubbens historie. 

Onsdag aften tørner Skive IK og Brøndby IF sammen i den danske pokalturnering, og hjemmeholdets svenske cheftræner Joakim Mattson mener, at det er et rigtig godt tidspunkt at møde de blå-gule på, fordi de ikke er helt i omdrejninger endnu så tidligt inde i foråret.

– Jeg tror, at det er et godt tidspunkt for os at møde dem på. Jeg tror ikke, at de er helt i gang endnu, og så er banerne heller ikke helt fantastiske. Vi håber lidt, at det kan blive en kamp med mange dueller, hvor vi kan være heldige og dygtige nok til at få det tippet til vores fordel, siger Skive-træneren til tipsbladet.dk og fortsætter:

Læs også: Brøndby ånder lettet op: Stjerneduos skader ikke alvorlige

– Det kan godt være, at de bliver toneangivende, og vi vil typisk tabe 8 ud af 10 kampe til dem og spille den niende uafgjort, men jeg tror, at vi kan vinde den her ene kamp.

Joakim Mattsson betegner kampen mod Brøndby som den største i Skives historie, selvom skibonitterne tidligere har mødt F.C. København i selvsamme turnering.

Læs også: Glipper de kinesiske millioner: City-spiller rygtes tilbage til Spanien

 – Det er nok den største kamp i klubbens historie. Der var en kamp imod FCK for år tilbage, men Brøndby er et lidt større brand heroppe, end FCK er. Jeg synes også, at man kan mærke på gangene, at der er ekstraordinært travlt.

Skive mødte i sidste testkamp AaB’s reservehold, som de spillede 2-2 med. Mattson mener, at Brøndby spiller lidt på samme måde som dem, og derfor føler han sig godt forberedt på opgaven. Han beregner også med, at den berømte pokalfeber vil opildne spillerne og få dem til at præstere efter bedste evne.

Læs også: Real Madrid vil finansiere Hazard-køb med salg af disse stjerner: PL-klubber spøger

– AaB’s reserver spiller lidt på samme måde. Jeg synes, at vi er godt forberedt, og vi er, hvor vi skal være. Og så regner jeg også med, at vi får nogle ekstra procenter, og pokalfeberen kan hjælpe os på vej. Det er for de små klubber, det her, og det må vi sige, at vi er, men vi tror på det, fastslår Skive-træneren til slut.

Kampen fløjtes i gang på Spar Nord Arena i Skive onsdag aften klokken 18:30.

Læs også: BBC: Dansk milliardær har budt på engelsk fodboldklub

INGEN KOMMENTARER