Spilforslag: Colchester – Tottenham

Spilforslag: Colchester – Tottenham

996
0
DEL

Denne weekend skal de engelske hold endnu engang dyste om en plads videre i FA Cuppen, der giver adgang til den lukrative Europa League. Her møder Tottenham blandt andet bundholdet, Colchester, der ikke har haft en sejr i 14 kampe i League One. Vi satser pengene på udeholdet!

Efter en overbevisende 0-2 sejr over Leicester i sidste rundes FA Cup og en fornylig sejr over Crystal Palace i Premier League, ligner Tottenham et hold, der ikke er til at standse for tiden. Tottenham ligger på nuværende tidspunkt på en fjerdeplads i Premier League, med 42 point i 23 kampe og har derfor gode udsigter til en plads i Champions League. Det ændrer dog ikke på den store betydning, som FA Cuppen har for de engelske klubber. Og for et hold som Tottenham, der ikke har løftet trofæet siden 1991, er der ingen tvivl om, at de vil gøre alt for at gå hele vejen. Spurs må desværre undvære den belgiske forsvarsspiller, Jan Vertonghen, der har pådraget sig en ledbåndsskade, hvilket kan give anledning til, at det unge talent Kevin Wimmer starter inde. I angrebet er der stadig tvivl, om Harry Kane vil blive sparet til opgøret.

Colchester ligger på nuværende tidspunkt på 24. pladsen i League One og uden en sejr i ligaen siden den 20 oktober, er der ikke udsigt til den store succes. Bundholdet har haft store problemer i det defensive og indkasseret hele 65 mål. Colchester har alle deres spillere klar, og holdet sparede desuden de to profiler Nicky Shorey og Darren Ambrose til dette opgør, da man i weekendens opgør tabte 3-0 til Scunthorpe. Det tyder derfor på, at bundholdet satser alt for at slå Premier League klubben.

De to hold har kun mødt hinanden én gang før, og det var i en kedelig venskabskamp, der endte 0-0. Denne gang er der et trofæ og en Europa League plads på spil, hvilket må siges at ændre på situationen.

På trods af at de mindre hold ofte bliver undervurderet, så er der her ikke tvivl om, at Tottenham er kæmpe favoritter til at gå videre i denne runde af FA Cuppen. Colchester har kæmpe problemer i forsvaret, og det vil kun komme Tottenham til gode. Vi tror på et målrigt opgør, hvor Spurs uden tvivl vil dominere. Vi spiller derfor på, at Tottenham vinder med mere end et mål til flotte odds 2.0 hos Scandic Bookmakers.

INGEN KOMMENTARER