Spilforslag: Bournemouth – Everton

Spilforslag: Bournemouth – Everton

876
0
DEL

Efter en uge med underholdende kampe både i Champions League og Europa League, skal vi igen tilbage i den engelske topliga, Premier League. Et af weekendens spændende opgør er med et haltede Bournemouth-hold, der lørdag tager imod et toptunet Everton på oprykkernes hjemmebane.

Bournemouth ligner et uinspireret hold, der sidste weekend var heldige at splitte pointene, da de spillede 2-2 mod Swansea. I de sidste fem kampe i Premier League har The Cherries tabt fire kampe og spillet 1 uafgjort, hvilket ikke ligefrem er noget at prale af. Det samme kan man sige om oprykkernes nuværende placering i tabellen, hvor vi skal helt ned på en 19. plads med skuffende 9 point i 13 kampe. Bundholdet har lukket hele 27 mål ind, og det kan nemt ændre sig til det værre, når de i weekendens hjemmebanekamp møder et stærkt Everton-hold, der ingen problemer har med at score for tiden.

Efter weekendens sejr over Aston Villa ligger Everton på nuværende tidspunkt på 7. pladsen med 20 point efter 13 kampe. Everton ligner efter en svingende start i ligaen endelig et hold, der for alvor er kommet i gang. I de sidste tre kampe har Everton scoret hele 11 mål, der inkluderer imponerende sejre på 4-0 over Aston Villa og 6-2 over Sunderland. På trods af 1-1 mod West Ham for to uger siden, så er der altså uden tvivl masser af mål i The Toffees for tiden. De flotte præsentationer skyldes især spillere som Romelu Lukaku, Ross Barkley og Arouna Kone, som alle tre ligger godt til på topscorerlisten i dette års Premier League. Skadeslisten hos begge hold er uden overraskelser og kommer derfor ikke til at have den store betydning for dette opgør.

Meget peger på en Everton-sejr, hvor The Baggies skal bevise, at de kan holde den flotte sejrs- og målstime, de er inde i. Vi tror derfor på en udebanesejr til Everton til et rigtig flot odds 2,5 i dette opgør. Er man mere forsigtigt, napper man X2 til odds 1,44.

Kampstart er lørdag klokken 16:00.

Du kan se flere af weekendens spilfiduser HER.

INGEN KOMMENTARER