Spilforslag: Granada – Real Madrid

Spilforslag: Granada – Real Madrid

1268
0
DEL

Denne søndag byder på et opgør i den spanske La Liga, hvor et flyvende Real Madrid-hold skal forsøge at slå bundholdet Granada. Det tror vi lykkes! 

Real Madrid er efter weekendens storsejr over Espanyol på toppen og skal denne søndag vinde over Granada, hvis de forsat skal være med i kapløbet om den spanske titel. Den nye manager, Zinedine Zidane, har allerede sat sit præg på klubben, og det er især på hjemmebanen, at succesen har vist sig. Med 16 mål i franskmandens tre første kampe på Bernabeu, kan man kalde det noget af en målrig start!

Real Madrid ligger på nuværende tidspunkt på trejdepladsen med 47 point i 22 kampe og har stadig fire point op til Barcelona, der ligger på førstepladsen. Ronaldo scorede i sidste kamp hattrick mod Espanyol og kan med 19 mål i 22 kampe nu kalde sig topscorer i La Liga. Ronaldo mangler stadig Bale i angrebet, men udover forsvaren Pepe, der sidder ude med fod-problemer, så er holdet fri for nævneværdige skader.

Det ville være en skam at sige, at det går godt for Granada. Holdet har haft en skrækkelig sæson og ligner uden tvivl en kandidat til nedrykning. Granada ligger på nuværende tidspunkt på en 19. plads med sølle 20 point i 22 kampe. Det kører ikke for Granadas forsvar og kan med 44 mål kalde sig, det hold, der har lukket andenflest mål ind i denne sæson. Det svarer til to mål per kamp. Holdet har desuden et hav af skader, og med fornyligt skadede Rubén Perez og den tvivlsomme angreber, El Arabi, så ligner det en svær mission, når de i weekenden møder et farligt Real Madrid-hold.

Indbyrdes er Real Madrid mildt sagt overlegne. I de seneste fem opgør, er det blevet til fem fortjente Real Madrid sejre, hvor de blandt andet sidste år vandt svimlende 9-1 hjemme på Bernabeu. Real Madrid vil gøre alt for at få tre point hjem og med den målstime, som de er inde i, så kan det godt gå hjem og blive en storsejr! Vi tror derfor, at Real Madrid vinder med mere end ét mål til odds 1.85 hos Bet365

INGEN KOMMENTARER