Vildt rygte: Donald Trump ved at overtage AC Milan – vil hente...

Vildt rygte: Donald Trump ved at overtage AC Milan – vil hente Cristiano Ronaldo

1206
0
DEL

Ja, du læste rigtigt i rubrikken. Historien bringes af Forza Italia Fooball, som plejer at være ret godt oplyste. Men kig så lige en ekstra gang på datoen! Det kan vel dårligt være andet end en aprilsnar…

AC Milan har gennem en længere periode været tæt på overtagelse af en asiatisk rigmand ved navn Bee Taechaubol, men forhandlingerne trækkes konstant ud.

I stedet skulle det være den amerikanske præsidentkandidat for republikanerne, Donald Trump, der er tæt på at opkøbe den europæiske mastodont af en fodboldklub.

Trump er ifølge Forza Italian Football blevet spottet ude i en bil foran Casa Milan (klubbens nye hovedsæde, red.) i de tidlige morgentimer.

Den amerikanske præsidentkandidat er angiveligt tæt på at lukke en aftale med den nuværende ejer Silvio Berlusconi, der som bekendt også har en fortid som magtfuld politiker i sit virke som Italiens regeringschef.

Klubben har tidligere være betragtet som et værdifuldt politisk værktøj for Berlusconis magtposition, og nu håber Donald Trump efter sigende at kunne gøre brug af selvsamme i sin jagt på at blive USA’s næste præsident.

Trump har endvidere åbnet forhandlinger, der skal sikre, at verdensstjernen Cristiano Ronaldo kommer til San Siro.

Men som vi skrev i underrubrikken, så husk lige at notér jer, at det i dag er den 1. april. Dette rygte virker godt nok for vildt til, at det kan være sandt…

INGEN KOMMENTARER