Milan-boss: Giver Balotellis opførsel 10 ud af 10

Milan-boss: Giver Balotellis opførsel 10 ud af 10

1159
0
DEL

AC Milans cheftræner Sinisa Mihajlovic fortæller nu, at Mario Balotelli opfører sig så godt, at han vil give ham 10 ud af 10. 

Mario Balotelli er mildt sagt en kontroversiel herre, der igennem sin karriere har været i mange problemer grundet hans opførsel.

Det er dog ændret, fortæller hans træner Sinisa Mihajlovic nu, hvor han, hvis han skulle bedømme hans opførsel på en skala fra 1 til 10, klart vil give ham 10.

– Han ved, han har lavet mange fejl, og han er den første til at indrømme det. Det er sandt, at alt ved ham bliver forstærket, men det er også sandt, at han giver meget af sig selv. I år har hans opførsel været 10 ud af 10. Han skal gøre mere på banen, det ved han også, og det taler vi tit om, siger manageren til Sky Sport Italia.

Første gang Mihajlovic så Balotelli som AC Milan-træner, havde han følgende oplevelse:

– Jeg var ærlig over for ham fra første fløjt. Jeg ville tale til ham og kigge på ham, for jeg har kendt Mario, siden Mancini gav ham hans debut i Inter. Han var et barn dengang, der er gået mange år siden, og han har ændret sig. Jeg har fundet en moden person: Han er en mand, ikke en dreng. Han har givet mig et godt indtryk. Nøglen er, at han er en god dreng, og jeg kan virkelig godt lide ham, forklarer træneren til slut.

Mario Balotelli har i denne omgang af sin AC Milan-tid lavet tre mål i 16 kampe.

INGEN KOMMENTARER