Zanetti: Messi til Inter? Forhåbentlig

Zanetti: Messi til Inter? Forhåbentlig

707
0
DEL

Javier Zanetti, der er vice-præsident i Inter håber at Lionel Messi kan komme til Inter og spille, men han er også godt klar over, at den argentinske troldmand er meget glad i Barcelona.

Præsidenten i Inter, Erick Thohir, afslørede i forgårs, at han drømmer om at bringe den argentinske superstjerne til San Siro, når hans kontrakt i Barcelona altså udløber.

Denne udtalelse blev flere steder stemplet som en joke, men ikke desto mindre bakker Lionel Messis landsmand Javier Zanetti, der samtidig er vice-præsident i Inter, op omkring ønsket, der efter al sandsynlighed er drømmetænkning.

– Jeg håber at Messi kan komme og spille for Inter, sagde Zanetti til ESPN Argentina.

– Jeg ved dog godt, at han er meget glad i Barcelona. Med alt det han har vundet, så behøver han ikke at bevise noget for nogen.

– Vi bliver bare nødt til at nyde ham og forstå, hvilken storslået ambassadør han er for sporten.

Selvom Zanetti altså ønsker at se Lionel Messi i Inter-trøjen, så kender han tilsyneladende sin klubs begrænsninger og samtidig understreger han også, selvom det er blevet gjort utallige gange i forvejen, hvilken formidabel fodboldspiller Messi er. Dermed kan man sige, at ønsket er fair nok. Det må vel siges at være de færreste, der ikke ønsker at Lionel Messi skulle spille for deres klub. Lionel Messi er dog tidligere blevet sat i forbindelse med klubber, der er langt stærkere end Inter, både hvad angår kvalitet, men sandelig også økonomiske tilbud. Derfor gør Zanetti, modsat sin præsident, nok klogt i, at anerkende det urealistiske aspekt ved ønsket om at bringe Messi til Inter.

INGEN KOMMENTARER