Zlatan kan ikke udelukke karrierestop

Zlatan kan ikke udelukke karrierestop

1161
0
DEL

Zlatan Ibrahimovic kan ikke udelukke, at han stiller støvlerne på hylden efter sæsonen. Det skyldes, at han vil slutte på toppen, som svenskeren selv formulerer det. 

Zlatan Ibrahimovic er efter alt at dømme færdig i Paris Saint-Germain, når indeværende sæson er slut, men mens de fleste havde forventet, at den lange svensker ville fortsætte andetsteds, åbner hovedpersonen nu selv for, at karrieren kan være endegyldigt slut.

– Fremtiden ser lys ud. Jeg kan ikke udelukke, at jeg slutter nu. Det er der ingen, der tænker på. Men jeg kan love dig, at fremtiden er skrevet, siger Zlatan Ibrahimovic til Fotbollskanalen og fortsætter:

– Det bedste er at forlade topfodbolden, når man er på toppen. Jeg kommer ikke til at være den, der spiller på højeste niveau og trapper ned. Det er ikke mig. Folk husker dig for det sidste, du har gjort.

– Der er meget, der kommer til at ske hen over sommeren. Der kommer til at falde mange bomber. Jeg har gode folk rundt omkring mig, der har styr på det, lyder det.

Zlatan Ibrahimovic har scoret 35 mål i alle turneringer i denne sæson.

INGEN KOMMENTARER