Agent: Suárez har psykiske problemer

Agent: Suárez har psykiske problemer

1861
0
DEL

En verbal krig er startet mellem Barça-stjernen, og hans tidligere agent, Daniel Fonseca.

Fonseca kom i et interview, med den uruguayanske radiostation 1010, ud med nogle yderst rabiate udtalelser. Udtalelserne kommer oven på 29-årige Luis Suárez’ beskyldninger om, at Fonseca skulle skylde ham penge. Det var i et interview med Montecarlo TV onsdag aften, at Suarez’ beskyldninger kom på bordet.

Suárez påstod, at Fonseca stadig skulle have til gode, at betale ham 20 procent af de 800.000 euro, som Groningen betalte for uruguayaneren i 2006.

Suárez beskyldte også Fonseca for, at have løjet omkring den løn Suárez ville komme til at få i Groningen.

– Når han ved, hvilke vanskeligheder man som spiller skal gå gennem for at tjene sine penge, og han så skaffer mig en kontrakt, hvor han påstår at jeg kommer til at tjene 30.000 euro, men jeg finder ud af, at jeg kun tjener 10.000 euro… det var en af de få skuffende ting, der skete mellem Daniel og mig på det tidspunkt, og det irriterer mig stadig, at man kan gøre sådan mod spillere, som kommer op fra ingenting, som har lidt, når man selv er tidligere spiller.

Fonseca er selv tidligere spiller hos Juventus, Roma, Napoli og River Plate, og startede i øvrigt ud hos Nacional ligesom Suárez. Suárez’ anklager blev benægtet i Fonsecas interview.

Læs også: Ranieri om Kanté: Han må have batterier i sine shorts

– Han lyver, han er et barn med psykiske problemer, det ved alle. Han går stadig til psykolog, men jeg tror ikke at det hjælper. Han er nødt til at skifte psykolog, eller begynde at gå til en psykiater. Han tæller på fingrene, barnet kan ikke engang finde ud af, at regne.

Før al snakken om de penge Fonseca angiveligt skylder ham, havde Suárez dog også positive ting at sige om sin tidligere agent.

– Da jeg var 15 betalte han min første tur til Spanien (for at besøge sin kæreste). Han hjalp med en smule penge, han gav min familie lidt hver måned. Jeg er virkelig taknemlig på grund af de behov vi havde som familie. Nogle gange gav han mig fodboldstøvler, han behandlede os virkelig godt.

Læs også: Honda: Der findes løsninger på alle problemer, og vi skal vælge den rigtige mod Juventus

Om der kommer yderligere tilføjelser til de to uruguayaneres verbale krig, eller om de hellere vil koncentrere sig om hver sit, er ikke til at sige.

Suárez har gang i sin, måske, bedste sæson nogensinde, og har scoret 45 mål i lige så mange kampe, på tværs af alle turneringer.

INGEN KOMMENTARER