Allardyce: Vil hente Nolan

Allardyce: Vil hente Nolan

997
0
DEL

Knapt nok er Sam Allardyce blevet præsenteret som ny manager for Sunderland, før rygterne allerede er begyndt at svirre i luften i det engelske. Nu forlyder det sig, at Allardyce stort set allerede har første signing i hus.

Sunderland er et hold i dyb krise, som vi tidligere på dagen kunne fortælle. Nu har klubben hentet redningsmanden over dem alle, Sam Allardyce, og allerede nu kan det vise sig at være en ganske god investering.

– Jeg er nødt til at se på mulighederne, og så må vi tage den derfra. Kevin og jeg har arbejdet sammen i mange år, som de fleste nok ved, fortæller den nye Sunderland manager, ifølge The Guardian.

– Nolan er for mig at se en del af fremtiden her. Jeg må vælge det rette moment til at se an, hvilke muligheder jeg har her. Nu har jeg fået en ny mulighed her, og så må vi se, hvad jeg kan gøre, fortsætter Allardyce, der i øvrigt førhen har gjort Kevin Nolan til anfører for sit daværende hold Bolton.

Det er kun fremtiden der kan vise, hvorvidt Kevin Nolan og Sam Allardyce skal genforenes eller ej. Indtil da kan Sunderland glæde sig over, at den rutinerede manager har takket ja til den nordengelske klub.

INGEN KOMMENTARER