Chelsea-stjerne: Jeg afslog tilbud fra Kina

Chelsea-stjerne: Jeg afslog tilbud fra Kina

924
0
DEL

Den brasilianske midtbanespiller, Oscar, regner med at blive i engelske Chelsea.

På trods af, at landsmanden, Ramires, skiftede den engelske tilværelse hos Chelsea ud, med en hos den kinesiske rigmandsklub, Jiangsu Suning, har Oscar ikke taget samme vej.

Eftersigende havde kinesiske Jiangsu Suning interesse i at hente Oscar til Nanjing Olympic, hvor han ville spille side om side med den nu tidligere Chelsea-spiller, Ramires, og spilleren, der aldrig endte i Liverpool, Alex Teixeira.

Og spørger man Oscar, så var der en helt bestemt grund til afslaget.

– Der var en interesse i mig, men jeg har ingen intentioner om at forlade Europa, fortæller Oscar til engelske The Sun, og fortsætter:

– Idéen om at flytte til Kina ville være forbundet med en meget stor tilvænningsproces, og ville gå imod alt, jeg hidtil har opnået.

Selvom det faktum, at Ramires valgte at skifte, godt kunne have haft en stor indflydelse på et eventuelt skifte til Kina, har det ikke været tilfældet. Spilleren roser i stedet sin tidligere holdkammerat.

– Selvfølgelig blev jeg ked af at se Ramires forlade klubben. Vi er fra samme land, vi er venner, taler det samme sprog og hjælper hinanden. Det er et godt skifte for ham, forklarer Oscar til The Sun.

Oscar og Chelsea indtager i øjeblikket en 12.-plads i den engelske Premier League.

INGEN KOMMENTARER