Hjalte Nørregaard skal træne FCK-talenter

Hjalte Nørregaard skal træne FCK-talenter

1442
0
DEL

Klubkoryfæet Hjalte Nørregaard skal fremover være assistentræner for et af FC Københavns School of Excellence-hold. 

Hjalte Bo Nørregaard har en stor fortid i FC København, hvor han nok mest af alt vil blive husket for sin ubeskriveligt vigtige scoring i Brøndby i sæsonen 2002/2003, der sikrede klubben mesterskabet i den sæson.

Nu er han tilbage på Østerbro, dog ikke som spiller. Han skal nemlig træner klubbens talenter – og det er noget, der glæder folk i klubben.

– Vi har hele tiden haft en klar ambition om, at vi gerne vil have trænere ind med en god spillererfaring og indsigt i F.C. Københavns spillestil og kultur. I Hjalte har vi fundet den helt optimale kandidat. Hjalte har store ambitioner om at være talentudvikler, og vi har haft dialog med ham gennem de seneste to år om en rolle hos os, når han var færdig som aktiv. Derfor er det en stor glæde for os at byde ham velkommen hjem, og vi ser det som en styrkelse af vores setup og organisation på School of Excellence, siger manageren for School of Excellence, Sune Smith-Nielsen til klubbens hjemmeside.

Hjalte Nørregaard har også knyttet en kommentar til hans nye job.

– Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme i gang. Jeg vil gerne prøve mig selv af i rollen som træner, så jeg ser det som en stor mulighed for mig at få lov til at gøre det på School of Excellence, som er et ambitiøst og meget professionelt sted. Samtidig er jeg selvfølgelig vildt glad for igen at blive en del af F.C. København, som betyder meget for mig.

Den tidligere midtbanespiller starter på jobbet efter sommer.

INGEN KOMMENTARER