Man. United-Liverpool blev udsat efter protester

Man. United-Liverpool blev udsat efter protester

854
0
DEL
Foto: Shutterstock

Premier League-topbraget mellem Manchester United og Liverpool skulle være spillet søndag, men er blevet udsat efter protester fra United-fans. 

Utilfredse Manchester United-fans var mødt talstærkt op på Old Trafford søndag eftermiddag, hvor De Røde Djævle efter planen skulle møde Liverpool i Premier League.

Kampen er dog blevet udsat, fordi United-tilhænger trængte ind på stadion og protesterede massivt imod klubbens ejere, den amerikanske Glazer-familie.

Demonstrationerne kommer i lyset af annonceringen af European Super League, der for mange Manchester United-fans fik tålmodigheden med ejerne til at slippe op.

De store protester forud for Liverpool-opgøret havde som mål, at kampen ikke skulle spilles, og det lykkedes for de fremmødte tilhængere.

Efter et stykke tid meldte Manchester United så ud, at man af sikkerhedshensyn ikke kunne gennemgøre afviklingen af kampen, som derfor er blevet udsat.

Også andre fangrupper har i løbet af det seneste stykke tid protesteret mod deres ejere, blandt andet Arsenal-fans, der er trætte af Stan Kroenke.

Foto: Shutterstock

INGEN KOMMENTARER