Medie: Engelsk storklub vil imødekomme Zlatan-krav

Medie: Engelsk storklub vil imødekomme Zlatan-krav

1092
0
DEL

Zlatan Ibrahimovic kan være på vej til Manchester United, som angiveligt vil betale den løn, som svenskeren har gjort krav på. 

Zlatan Ibrahimovic har kontraktudløb i PSG til sommer, og der er ingen tegn på, at han bliver i den franske storklub. Derfor søger den aldrende svensker mod nye udfordringer, og her kan Manchester United meget vel være hans næste destination.

Dog synes den engelske Premier League i første omgang at være ude for rækkevidde, efter svenskerens lønkrav kom frem, som lød på intet mindre end 600.000 pund om ugen.

Nu melder engelske The Mirror dog, at Manchester United har indvilliget i at imødekomme det høje krav.

De to parter kan meget vel finde sammen, især hvis Jose Mourinho tager over i klubben, som alt lige nu tyder på. Zlatan kender nemlig portugiseren fra sin tid i Inter Milan, hvor svenskeren spillede en stor rolle for klubben, der vandt det italienske mesterskab i sæsonen 2008/2009.

På trods af Zlatan Ibrahimovic’ høje alder er der ingen tegn på, at hans karriere er ved at lakke mod enden. Han har i denne sæson scoret hele 32 mål i blot 27 kampe i den franske Ligue 1 for PSG.

INGEN KOMMENTARER