– Memphis har brug for en type som LvG

– Memphis har brug for en type som LvG

952
0
DEL

Manchester Uniteds Memphis Depay har brug for den type træner, som Louis van Gaal er. Det fastslår Ajax’ prominente cheftræner Frank de Boer. 

Hypen har været stor omkring Memphis Depay og hans åbenlyse talent, men det hollandske stjernefrø har haft svært ved at leve op til forventningerne indtil nu.

Ajax-træner Frank de Boer er dog overbevist om, at Memphis Depay nok skal lykkedes i Manchester United, og han lægger særligt vægt på Louis van Gaal, som han mener kan være med til at forme en spiller som ham.

– Jeg tror, Depay har brug for den type træner, forklarer de Boer ifølge Omnisport og fortsætter:

– Han har en god mentalitet, men han er stadig ung og har brug for at blive vejledt i, hvordan han forbliver på det niveau eller bliver endnu bedre. Jeg tror, van Gaal er den rigtige person til det.

Frank de Boer bider særligt mærke i de tekniske og fysiske forudsætninger, Memphis har for at lykkedes.

– Jeg tror på, at han kan blive en stor spiller for Manchester United, for han har alle forudsætninger. Han har fart, han har teknik, han kan score mål, og så er hans fysisk meget stærk, fortæller hollænderen om sin landsmand og afslutter med følgende bemærkning:

– Han blev normalt aldrig skadet, og hans alder taget i betragtning har han spillet mange kampe for PSV.

Memphis Depay har spillet samtlige Manchester United-kampe fra start i denne sæson, men kun tre gange har han fået lov at blive på banen i alle 90 minutter.

INGEN KOMMENTARER