Panama Papers: Messi i ny modvind

Panama Papers: Messi i ny modvind

2151
0
DEL

Lionel Messi befinder sig angiveligt i endnu en sag om skattebedrag. Det meldes i adskillige medier verden over, efter lækkede dokumenter, i hvad bliver betragtet som den største sag om skattebedrag nogensinde, kom frem i går.

Denne gang drejer det sig dog ikke kun om Argentineren, idet en stor del af verdenseliten er involveret i det, der bliver kaldt Panama Papers.

Ifølge El Confidencial, oprettede Messi et firma i Panama for tre år siden, for at skjule sine værdier, da han blev beskyldt for skattebedrag. På denne måde skulle Messi, og mange af verdens rigeste, undgå at betale skat.

Sagen er som nævnt meget stor, og involverer mange navne inden for sportsverdenen. Personer som Michel Platini, Leonardo Ulloa, Gabriel Heinze og Iván Zamorano er også under efterforskning. Real Sociedad er også involveret, og er beskyldt for at udbetale løn til spillere ulovligt. Juan Pedro Damiani, som er medlem af FIFA’s etiske komité er ydermere involveret.

Læs også: L’Equipe: Neymar til PSG kan blive en realitet

Uden for sportsverdenen er personer som Vladimir Putin og Jackie Chan indblandet. Også den nordiske bank Nordea involveret i sagen.

Meget mere vil følge i sagen i den kommende tid, og efter sigende vil der allerede senere i dag komme udtalelser fra Messi-lejren. Det forlyder samtidig, at Messi vil sagsøge de medier, der har bragt historien frem i lyset.

Læs også: Top 10: De bedste frie transfers nogensinde

INGEN KOMMENTARER