Mourinho: Jeg kan ikke love en top 4-placering

Mourinho: Jeg kan ikke love en top 4-placering

1078
0
DEL

På et anspændt pressemøde, der var præget af et-ord-svar, erkendte den portugisiske manager, at der ikke var nogen garanti for, Chelsea rystede deres katastrofale start af sig og sluttede i den gode ende.

Efter en rædsom start på den nye sæson har Chelsea-manager Jose Mourinho indrømmet, han ikke kan garantere klubben Champions League-fodbold i næste sæson.

Et nederlag i Capital One Cuppen til Stoke i midtugen har kun øget presset på den tidligere Real Madrid-manager, hvor Chelsea er rodfæstet i bunden af tabellen.

Og med endnu et svært og stort opgør mod Liverpool i kommende spillerunde indrømmede Mourinho da også, at en top 4-placering kunne være uden for deres rækkevide.

– Jeg kan ikke love det, udtalte portugiseren til journalisterne på fredagens pressemøde.

Da en reporter spurgte, om Jürgen Klopps definition af sig selv havde vagt latter, var Mourinho ligeledes stum:

– Hvorfor skulle jeg grine? Sidste sæson vandt Liverpool ingenting og kvalificerede sig ikke til Champions League, og de er stadig en stor klub. Og for to år siden kvalificerede Manchester United sig hverken til Champions League eller Europa League, og de er stadigvæk en monster klub.

– I min karriere er hver kamp en kamp, der skal vindes. Jeg vinder ikke altid, men hver kamp er en kamp, der skal vindes. 

INGEN KOMMENTARER