Ronaldo åbner op: Ingen respekt for Ten Hag

Ronaldo åbner op: Ingen respekt for Ten Hag

263
0
DEL
Foto: Shutterstock

Cristiano Ronaldo fortæller, at Manchester United har forsøgt at presse ham ud af klubben, og at han ingen respekt har for manager Erik ten Hag.

Tilbage i august 2021 rykkede Cristiano Ronaldo fra Juventus til Manchester United i et meget opsigtsvækkende comeback, men hans genforening med klubben har langt fra været rosenrød.

Der har således flere gange været meldinger om både intriger og interne uenigheder, og portugiseren ligner efter alt at dømme en færdig mand i klubben.

Og nu har 37-årige Ronaldo åbnet op om sin situation i et interview med journalisten Piers Morgan, som er blevet publiceret på Twitter.

Her fortæller angriberen blandt andet, at han føler sig forrådt af Manchester United, og at han ikke respekterer Erik ten Hag.

“Manchester United forsøgte at presse mig ud. Ikke bare manageren, men også folk rundt omkring klubben. Jeg føler mig forrådt,” siger Ronaldo og fortsætter:

“Jeg føler, at nogle personer ikke ville have mig i Manchester United. Ikke bare i den her sæson, men også sidste år.”

– Jeg respekterer ikke Erik ten Hag, for han respekterer ikke mig. Hvis du ikke viser mig respekt, så vil jeg aldrig vise dig respekt,” lyder det fra Cristiano Ronaldo.

Hele interviewet bliver sendt i den kommende uge på TalkTV.

Foto: Shutterstock.

INGEN KOMMENTARER