Spilforslag: Eibar – Real Madrid

Spilforslag: Eibar – Real Madrid

915
0
DEL

Endnu engang er weekenden spækket med underholdende kampe, hvilket også gælder i spanske La Liga, hvor Eibar møder et svingende Real Madrid på hjemmebane.

Eibar har overrasket i denne sæson og ligger på nuværende tidspunkt på en fin 6. plads, hvor man har hentet 20 point hjem i 12 kampe. Faktisk har den lille spanske klub Eibar kun haft to nederlag i 12 kampe, hvilket må siges at være imponerende. Eibar scorer ikke mange mål, men defensivt har de til gengæld ingen problemer, hvor der kun er blevet lukket 12 mål ind. På skadeslisten har Eibar ingen nævneværdige spillere, men de må dog undvære angriberen Keko, der er ude søndag pga. karantæne.

Real Madrid er inde i en svær periode, hvor man på trods af en 0-4-føring mod det østeuropæiske hold Shakhtar Donetsk var ved at smide det hele væk, da kampen endte 3-4 til spaniernes favør. Barcelona var heller ikke søde mod Real Madrid, da de sidste weekend smadrede dem 0-4 på deres egen hjemmebane. Set i lyset af nogle svingende præsentationer i La Liga og Champions League er der ingen tvivl om, at Real Madrid skal til at tage sig sammen mod Eibar på søndag, hvis man vil undgå, at Barcelona smutter med det hele.

Presset er stort på Real Madrid, og de skal skabe et flot resultat for at kunne holde sig inde i kampen om titlen. På trods af en skadesliste, der inkluderer Marcelo, Ramos og Varane har Real Madrid en Ronaldo, der viser tegn på, at han er ved at være i gang – og det er vigtigt!

Forslaget til søndag peger derfor på, at Real Madrid ”tager sig sammen” og bliver en for stor mundfuld for hjemmebaneholdet. Derfor tror vi på en – måske smal – sejr til udeholdet til odds 1,42. Er man mere frisk, napper man Real-sejr på præcis ét mål til odds 3,90.

Husk også, at du kan se alle kampe fra La Liga via live streaming hos bookmakerne. SpilXperten viser dig her, hvordan du får tændt dit stream til La Liga.

INGEN KOMMENTARER