– ter Stegen må bevise, at han er den bedste i Barcelona

– ter Stegen må bevise, at han er den bedste i Barcelona

1367
0
DEL

Den tyske landsholdsspiller har antydet i de seneste par uger, at han måske er tvunget til at søge førsteholdsfodbold andetsteds, men Miguel Reina, den tidligere førsteholdsmålmand i Barcelona, mener, at han må forsætte med at kæmpe i det catalanske

Den urolige Barcelona-målmand Marc-Andre ter Stegen er nødt til at bevise, hvorfor han fortjener at starte flere kampe for de catalanske giganter, mener Miguel Reina.

Den tyske målmand har fornylig klaget over offentligt, at han burde optræde noget mere end kun i Champions League og Copa del Rey – idet Claudio Bravo har været det klare førstevalg i La Liga.

Men Reina, der ikke er nogen fremmede i Camp Nou-målet, efter han tilbragte syv sæsoner som Barcelona-målmand mellem 1966-73, forsikrer tyskeren om, at det er op til ham at kræve hans plads.

– Han ved, hvad han er nødt til at gøre. Han er nødt til at blive ved med at arbejde hårdt, og det er alt, han kan gøre, udtaler faderen til Napoli-målmanden Jose Reina.

– Han må lade sin selvtillid komme tilbage til ham, og vise hvorfor han er den bedste. Som min far plejede at sige – tålmodighed er en dyd.

INGEN KOMMENTARER